Even voorstellen...

Nieuwe collega's

Ons team is uitgebreid met 3 nieuwe collega's, klik hier voor meer informatie.

De eerste vier maanden van 2018 zijn weer voorbij gevlogen. In deze periode hebben wij niet stilgezeten, ons team is ondertussen uitgebreid met drie nieuwe collega’s. Wij stellen ze graag aan u voor.

Onze afdeling loonadministratie is sterk uitgebreid met twee ervaren krachten. Anja Waebeke – Neve is ons per 1 maart 2018 komen versterken als loonadministrateur. Zij verzorgt voor onze cliënten de periodieke loonverwerking. Ranco Bogaard (rechts) is per 1 mei 2018 gestart in dezelfde functie. Hij zal zich de komende tijd focussen op het inrichten en onderhouden van online portals voor een veilige uitwisseling van loonstroken en overige loongegevens. Samen met onze loonadviseur Marly de Lijser kunnen zij u optimaal van dienst zijn op het gebied van loonadministratie en personeelszaken.

Thijs de Neve (midden) is per 1 april 2018 gestart als relatiebeheerder. Thijs heeft ruime ervaring in deze rol en zal voor een deel van onze cliënten als eerste aanspreekpunt fungeren en daarnaast de periodieke belastingaangiftes en het samenstellen van de jaarrekening verzorgen.

300_vanvoren-7717.jpg