VACATURE

VACATURE

Gezocht: (aankomend) accountant

Ter versterking van ons team bij Van Voren Accountants zijn wij op zoek naar een (aankomend) accountant (32 – 40 uur)

Functieomschrijving:

In de functie van (aankomend) accountant bestaat jouw takenpakket voornamelijk uit:

  • het adviseren van klanten op een breed gebied, gebruikmakend van (historisch en toekomstig) cijfermateriaal en kennis van de regio en sectoren;
  • het begeleiden van assistent accountants bij het samenstellen van jaarrekeningen, fiscale aangiftes, tussentijdse cijfers en prognoses.

Met een team van circa 15 collega’s werk je samen aan het optimaal bedienen van onze klanten. Je bouwt een eigen klantenportefeuille op en bent daarbij vaak het eerste aanspreekpunt en gesprekspartner voor de klant. Je bent tevens eindverantwoordelijk voor een juiste vaktechnische uitvoering van opdrachten, vaak resulterend in het tekenen van de samenstellingsverklaring bij de jaarrekening.

Functie-eisen:

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het van belang dat je goed in teamverband kunt werken, analytisch sterk bent en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid. Daarnaast ben je in het bezit van:

  • Accountancy titel (AA/RA) of een eind op weg om dit traject te voltooien;
  • je bent handig met automatisering van administratieve processen
  • relevante kennis van fiscale wetgeving.

Bovendien ben je sterk in het adviseren van klanten en denk je oplossingsgericht met hen mee.

Wat bieden wij:

Een mooie, uitdagende, verantwoordelijke en zelfstandige rol binnen een zeer gezonde organisatie met een prettige en informele werksfeer. Uitgegaan wordt van een werkweek van 32 tot 40 uur (uren bespreekbaar). Van Voren Accountants biedt prima arbeidsvoorwaarden.

Herken je jezelf in bovengenoemd profiel, reageer dan zo snel mogelijk via jimmy@vanvoren.nl